Kit bàsic de comunicació per activistes

Aquest kit bàsic està composat per quatre tallers que permetran millorar la comunicació que es realitza des de diferents espais de participació. Redacció de textos, administració de perfils de facebook, relació amb la premsa local i disseny d'imatges digitals seran els continguts que es portaran a terme al llarg dels quatre tallers coordinats i desenvolupats per membres de la comissió de comunicació de Barcelona en Comú.

Programa: 

Taller 1. Com redactar bé un text i transmetre les idees més importants

Dimarts 15 maig. 18:30 h.

Ponents: Laura Camps i Eva Rexach

Taller d’escriptura per xarxes socials per aprendre a millorar les nostres tècniques d’escriptura per que sigui més atractiva i clara.

Taller 2. Aprendre a administrar una pàgina de Facebook correctament

Dimecres 16 maig. 18:30 h.

Ponent: Oriol Corbella i Adrià Rodriguez

Aprendre a configurar i a saber tots els trucs de Facebook per aprofitar les seves possibilitats, incloent com llegir estadístiques per poder veure quins posts funcionen millor, quines coses agraden als nostres seguidors i quines no, i aprendre a fer servir aquesta informació per fer créixer la nostra pàgina i fer posts més efectius.

Taller 3. Com fer relacions amb la premsa local?Dimarts 29 maig. 18:30 h.

Ponent: Eunate Serrano

Com aconseguir una comunicació fluida amb els mitjans locals per poder fer que es publiquin de manera més habitual les mesures de Barcelona en Comú. Mitjans, contactes amb mitjans, responsable de premsa.

Taller 4. Disseny gràfic (curs bàsic Photoshop i Canva)Dimarts 12 juny. 18:30 h.

Ponent: Sergio Espín

Curs pràctic per entendre les característiques de les imatges digitals,  nocions bàsiques de composició, com funciona el Photoshop, i com funciona una eina gratuïta com Canvas