Renda Bàsica per a dummies

El debat de la Renda Bàsica Universal està a l’agenda política i de l’organització més viu que mai, i requereix continuar tractant-lo amb mirada àmplia i posant sobre la taula les diferents qüestions que implica. Per això, us convidem a participar el proper 5 de maig a les 18:30h a la formació Renda Basica per a Dummie. Aquest serà en un espai intern de formació online adreçat a activistes de BComu que permetrà resoldre dubtes conceptuals, conèixer les seves característiques i experiències a Barcelona i internacionals, així com formes de finançament i diferències amb altres ajuts. D'aquesta manera podrem entomar de manera informada els debats als diversos espais per al posicionament de l'organització sobre la RBU. 

La sessió estarà conduïda per Júlia Miralles i comptarà amb la participació de Lluís Torrens (Eix d’economia i acció social de BComú). 

Programa: 

La sessió permetrà resoldre dubtes conceptuals, conèixer les seves característiques i experiències a Barcelona i internacionals, així com formes de finançament i diferències amb altres ajutsi també resoldrà els dubtes concrets que plantegin els participants.

Si teniu preguntes o voleu fer comentaris abans de la sessió els podeu fer arribar a través d’aquest formulari.

Disposeu també de materials i bibliografia adjunta que podeu consultar.

Si no has pogut seguir en directe la formació, la pots recuperar aquí: