El Centro de Enmedio

Som un grup de professionals de la imatge (dissenyadors, fotògrafes, cineastes, artistes) que, insatisfets per la falta de connexió entre l'art i l'acció política, hem decidit deixar el nostre terreny habitual de feina i situar-nos al mig, en cap lloc determinat i a l'hora en tots a la vegada. Des d'aquí explorarem la potència transformadora de les imatges i els relats. Ho fem mitjançant espectaculars intervencions, fent servir tot allò que tenim a la nostra disposició: fotografia, mitjans de comunicació, disseny... així és com creem interferències en el relat dominant; interrupcions en l'explicació oficial del món.

Activitats que imparteix

  • 25 novembre
    Tancada

    Reflexionem sobre el poder transformador de les imatges, la ciutat, la iconosfera i l'ús de l'espai públic. Analitzem diversos col·lectius fotogràfics i agents socials que treballen a partir de l'ús de la imatge com a eina de comunicació i transformació social. Ho farem compartint vídeos i fotografia.

  • 21 octubre
    Tancada

    La ficció i el activisme social tenen molt en comú. Una novel·la, una película o un videojoc transformen la realitat intervenint en les creences i els valors humans.