La Comuna, Escola del Comú és l’espai de reflexió i empoderament col·lectiu impulsat per Barcelona En Comú. Aquest espai vol esdevenir un lloc de trobada accessible i obert a tothom pel diàleg, l’experiència i el desenvolupament de pensament crític, que contribueixi en el projecte de transformació social en el que hi participen Comuns i la ciutadania que s’organitza des de l’escala municipal per garantir els drets humans i socials, i defensar els béns comuns.

L’Escola ha de permetre reflexionar i debatre amb la ciutadania sobre els nostres valors, compromisos i de forma especial sobre el model de ciutat, en tant reflex del tipus de societat que som i volem esdevenir. Quan tothom aporta els seus coneixements i experiències, tothom avança! I nosaltres n'estem convençudes. Saber més

Activitats

Aquestes són les nostres activitats destacades.

Veure totes

 • 07 octubre > 21 octubre
  Oberta

  Formació adreçada a membres de la Coordinadora de BComú en què s'abordarà la gestió democràtica i les cures a l'organització. Des d'aquesta dimensió ens aturarem a parlar de: la cohesió, el treball en equip i la gestió emocional; la resolució de conflictes; el poder i els lideratges.

 • 15 setembre > 10 octubre
  Oberta

  Aquest taller està adreçat a membres de la Coordinadora de BComú i permetrà incorporar l'antiracisme a nivell estructural a la nostra organització i conèixer la teoria i l'acció feminista negra.

 • 02 octubre
  Tancada

  Participa en el taller d'activisme a les xarxes socials per aprendre com fer-les servir amb una mirada política, i conèixer a altres persones amb qui compartir els debats que es donen a les xarxes socials. Si no fem pinya ens faran llenya!

Debats La Comuna