La Comuna, Escola del Comú és l’espai de reflexió i empoderament col·lectiu impulsat per Barcelona En Comú. Aquest espai vol esdevenir un lloc de trobada accessible i obert a tothom pel diàleg, l’experiència i el desenvolupament de pensament crític, que contribueixi en el projecte de transformació social en el que hi participen Comuns i la ciutadania que s’organitza des de l’escala municipal per garantir els drets humans i socials, i defensar els béns comuns.

L’Escola ha de permetre reflexionar i debatre amb la ciutadania sobre els nostres valors, compromisos i de forma especial sobre el model de ciutat, en tant reflex del tipus de societat que som i volem esdevenir. Quan tothom aporta els seus coneixements i experiències, tothom avança! I nosaltres n'estem convençudes. Saber més

Activitats

Aquestes són les nostres activitats destacades.

Veure totes

 • 24 febrer > 25 febrer
  Tancada

  Portem mesos fent reunions online de forma intensiva. Algunes vegades són pesades, poc eficients i només parlen uns pocs. En aquest taller aprendem com preparar una bona reunió i algunes eines fàcils d’implementar; tot aplicant la mirada de la facilitació que pot ajudar a millorar la seva pràctica.

 • 16 març > 23 març
  Tancada

  Taller adreçat a les persones encarregades de coordinar els espais d'activisme de BComú, i als referents de l'acollida de nous activistes. L'objectiu del taller és facilitar informació i recursos que permetin a aquests reforçar el seu paper.

 • 26 març
  Tancada

  L'eix de salut de BComú impulsa aquesta formació per abordar les competències municipals en matèria de salut, sanitat i treball de cures a la ciutat, i avaluar els resultats de les polítiques que aspiren a disminuir les desigualtats socials per l’accés a la salut pública.

Debats La Comuna