David Villota

Facilitador, catalitzador de projectes i investigador de la saviesa col·lectiva dels grups i les organitzacions. Membre expert de l'institut espanyol de facilitació i professor visitant al Master d'Ecologia Política a l’ICTA de l’UAB on treballa com a consultor i formador desde 2016. Compta amb una llarga experiència i formació en sistémica organizacional, Comunicació No Violenta, Art of Hosting, mediació en grans grups o facilitació gràfica.

Col·laborador i facilitador en diverses universitats espanyoles. Ha treballat en diferents països de Europa I’Àfrica facilitant trobades internacionals I acompanyant organitzacions en el seu procés de transformació I evolució organitzacional.

 

Actividades que imparte

 • 24 Febrero > 25 Febrero
  Cerrada

  Portem mesos fent reunions online de forma intensiva. Algunes vegades són pesades, poc eficients i només parlen uns pocs. En aquest taller aprendem com preparar una bona reunió i algunes eines fàcils d’implementar; tot aplicant la mirada de la facilitació que pot ajudar a millorar la seva pràctica.

 • 24 Marzo
  Cerrada

  Aquest taller proposa una nova mirada al conflicte en els grups, de forma més constructiva i amable. Premetrà comprendre millor els mecanismes d’aquests i abordar-los amb menys estrès i de forma més resolutiva.

   

 • 04 Noviembre > 11 Noviembre
  Cerrada

  ¿Tus reuniones son demasiado largas, densas, hablan los mismos y las decisiones no son eficientes?