• 07 abril
  Tancada

  El dret a la informació pertany a la ciutadania i per això aquest taller vol mostrar les eines per portar a terme projectes comunicatius propis i independents. Amb una orientació pràctica, es detectarà les necessitats d’informació al marge dels grans mitjans i els instruments disponibles per fer informació.

 • 21 març
  Tancada

  En aquesta sessió es presentarà l'Informe sobre la informació a Catalunya elaborat per l'Eix de Dret a la Informació i la Comunicació, que servirà com a preàmbul del debat sobre la situació dels sectors de comunicació a Catalunya i quines són les alternatives als grans mitjans.

 • 15 maig > 12 juny
  Tancada

  Aquest kit bàsic està composat per quatre tallers que permetran millorar la comunicació que es realitza des de diferents espais de participació. Redacció de textos, administració de perfils de facebook, relació amb la premsa local i disseny d'imatges digitals seran els continguts bàsics que es portaran a terme al llarg dels quatre tallers.

 • 14 març
  Tancada

  Presentació de l'Informe sobre la Informació a Catalunya 2017 i del projecte de televisió comunitària i participativa a càrrec de col·lectius independents.