• 03 novembre
  Tancada

  La conferència recollirà les idees més importants sorgides a la jornada Sobiranies i processos constituents del passat 22 d’octubre, i permetrà aprofundir en les claus principals per l’articulació del nou espai polític català, progressista i sobiranista.

 • 04 novembre > 11 novembre
  Tancada

  En aquest taller aprendrem i experimentarem de forma molt pràctica i senzilla eines per a organitzar les teves reunions i assemblees perquè siguin més eficients, creatives i inclusives.

 • 09 novembre
  Tancada

  El taller s'endinsarà en el context mèdic i legal de la realitat de les persones intersexuals/dsd, abordarà els discursos d'aquestes persones i els reptes que es plantegen a nivell de polítiques publiques.

 • 25 novembre
  Tancada

  Reflexionem sobre el poder transformador de les imatges, la ciutat, la iconosfera i l'ús de l'espai públic. Analitzem diversos col·lectius fotogràfics i agents socials que treballen a partir de l'ús de la imatge com a eina de comunicació i transformació social. Ho farem compartint vídeos i fotografia.

 • 17 desembre
  Tancada

  Aquesta jornada vol evidenciar les preocupants dades de qualitat de l'aire a Barcelona i els seus efectes, i explicar quina és l'estratègia i les mesures que des de Barcelona En Comú es volen portar a terme, a curt i mig termini.

 • 14 febrer
  Tancada

  La sessió donarà a conèixer instruments que permetin interpretar la conjuntura política:  evolució demogràfica, valoracions i percepcions de la ciutadania, grau de confiança en les institucions, identificacio de problemes socials. A través d'aquests estudis és possible preveure els espais polítics creixents. 

 • 24 febrer > 06 abril
  Tancada

  Aquest cicle de jornades vol generar un espai de formació i debat polític entorn a l’economia feminista i com aquesta pot ser incorporada en la governança de la ciutat. 

 • 25 febrer > 25 març
  Tancada

  Aquest taller vol desenvolupar el propi lideratge per poder treballar i liderar equips amb més fluidesa. Treballarem algunes eines que ens permetran desenvolupar relacions més sostenibles i eficaces. Aquest treball repercutirà en un benefici tant per la persona que lidera, com pels equips.

 • 04 març
  Tancada

  Aquesta jornada vol transmetre quina és la concepció del model de ciutat, de forma global i especialment des de la perspectiva de la mobilitat urbana basada en el transport públic.

 • 07 març > 14 març
  Tancada

  En aquestes dues sessions s'explicarà com està evolucionant la xarxa municipalista internacional i com es relaciona amb les xarxes institucionals de ciutats refugi, ciutats contra el TTIP, etc.

 • 10 març
  Tancada

  La jornada vol obrir el debat de la participació ciutadana i la seva capacitat per transformar relacions de poder. A partir d'aquet debat es traslladaran aprenentatges i reflexions a les nostres pràctiques quotidianes, des de la institució, els nostres barris, comunitats i organitzacions.

 • 21 març
  Tancada

  En aquesta sessió es presentarà l'Informe sobre la informació a Catalunya elaborat per l'Eix de Dret a la Informació i la Comunicació, que servirà com a preàmbul del debat sobre la situació dels sectors de comunicació a Catalunya i quines són les alternatives als grans mitjans.

Pàgines