• 01 juny
  Tancada

  Famílies en Comú organitza un nou taller sobre tecnologies i xarxes socials, i el paper que tenen en la socialització dels i les adolescents. Se centrarà concretament en com les xarxes han perpetuat i modificat algunes formes de violència, i abordarà com a cas paradigmàtic el sexpreading.

 • 26 maig
  Tancada

  Aquesta sessió vol sensibilitzar i donar eines que permetin conèixer millor les necessitats de les persones grans i amb dependències, i els recursos que tenim a la ciutat així com els nostres reptes de futur.

 • 18 maig > 21 maig
  Tancada

  Nova edició del taller oberta als activistes de BComú que permetrà incorporar l'antiracisme a nivell estructural a la nostra organització i conèixer la teoria i l'acció feminista negra.

 • 28 abril > 05 maig
  Tancada

  En aquest cicle formatiu, analitzarem els desnonaments que s’estan produint a Barcelona, els que s'aturen i els que no, i aprendrem les eines existents per aturar-los.

 • 26 març
  Tancada

  L'eix de salut de BComú impulsa aquesta formació per abordar les competències municipals en matèria de salut, sanitat i treball de cures a la ciutat, i avaluar els resultats de les polítiques que aspiren a disminuir les desigualtats socials per l’accés a la salut pública.

 • 23 març
  Oberta

  Aquesta sessió està impulsada pel grup de Famílies en Comú i vol compartir diferents experiències a l’hora d’educar, i com relacionar-se amb els fills i filles ajuda a sentir-se acompanyat/da i facilita una major comprensió de la quotidianitat.

 • 16 març > 23 març
  Tancada

  Taller adreçat a les persones encarregades de coordinar els espais d'activisme de BComú, i als referents de l'acollida de nous activistes. L'objectiu del taller és facilitar informació i recursos que permetin a aquests reforçar el seu paper.

 • 24 febrer > 25 febrer
  Tancada

  Portem mesos fent reunions online de forma intensiva. Algunes vegades són pesades, poc eficients i només parlen uns pocs. En aquest taller aprendem com preparar una bona reunió i algunes eines fàcils d’implementar; tot aplicant la mirada de la facilitació que pot ajudar a millorar la seva pràctica.

 • 21 gener > 30 gener
  Tancada

  Aprèn com fer servir les xarxes socials per canviar el món que ens rodeja, i organitza't amb grups de Comuns per donar la batalla digital!

 • 04 desembre
  Tancada

  Taller adreçat a consellers i conselleres de districte, impulsat i organitzat per l'Eix de Salut de Barcelona en Comú.

 • 07 octubre > 21 octubre
  Tancada

  Formació adreçada a membres de la Coordinadora de BComú en què s'abordarà la gestió democràtica i les cures a l'organització. Des d'aquesta dimensió ens aturarem a parlar de: la cohesió, el treball en equip i la gestió emocional; la resolució de conflictes; el poder i els lideratges.

 • 05 maig
  Tancada

  Formació online sobre la Renda Bàsica Universal adreçada a activistes de BComu que permetrà resoldre dubtes conceptuals, conèixer les seves característiques i experiències a Barcelona i internacionals, així com formes de finançament i diferències amb altres ajuts.

Pàgines